LIJST VAN DE 14 ALLERGENEN
Glutenbevattende granen: tarwe, khorasantarwe, spelt, kamut, rogge, gerst en haver en producten op basis van granen.
Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren.
Eieren en producten op basis van eieren.
Vis en producten op basis van vis.
Aardnoten en producten op basis van aardnoten.
Soja en producten op basis van soja.
Melk en producten op basis van melk (inclusief lactose).
Noten, amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten, macadamianoten en producten op basis van deze vruchten.
Selderij en producten op basis van selderij.
Mosterd en producten op basis van mosterd.
Sesamzaad en producten op basis van sesamzaad.
Zwaveldioxide en sulfieten in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l.
Lupine en producten op basis van lupine.
Weekdieren en producten op basis van weekdieren.
Als u allergisch bent van een of meer bovengenoemde producten,
zouden wij u vriendelijke vragen om met een van onze medewerkers in de zaal contact op te nemen die u graag zal verder helpen en u een aangepast gerecht dat u meer schikt zal aanbieden.